Термо кутия 1000мл., 125бр./пакет

24.00 лв. без ДДС

Пластмасови кутии за храна

  • кутии за еднократна употреба
  • вместимост – 1000мл.
  • термоустойчиви
  • с прикачен капак
  • 125бр./пакет