Термо кутия 750мл., 125бр./пакет

21.00 лв. без ДДС

Пластмасови кутии за храна

  • кутии за еднократна употреба
  • вместимост – 750мл.
  • термоустойчиви
  • с прикачен капак
  • 125бр./пакет